Tips til en god morgenrutine

Har du en god morgenrutine?

La meg dele noen tips og litt inspirasjon til å skape en god start på dagen som vil gjøre at du kan ta med deg en følelse av ro inn i resten av dagen din.

 

 

1)  La telefonen ligge. Den kan være på flymodus eller på lydløs fram til du skal starte arbeidsdagen din.

2) Gå en liten tur. Komme deg ut, få litt frisk luft, bevegelse, lys og gjør det uten å ha noen forstyrrelser på øret. På denne måten kan du finne inspirasjon, ro, våkne litt og få beveget kroppen litt før arbeidsdagen starter.

3) Skriv ned tre ting som du er takknemlig for akkurat her og nå. Det hjelper deg til å finne fokus i øyeblikket, men også å bli mye mer bevisst på hva du har, hva du opplever og hva som er viktig for deg. Det roer ned jaget etter å stadig skulle ha noe annet, gjøre noe annet eller forandre deg på noe vis.

 

Ved å gjøre dette så vil du kunne både senke pulsen din, få ned stressnivået ditt og kjenne på en god følelse av å være tilstede i morgenen din og ikke ha startet med neste post på programmet eller neste punkt på to-do lista di før du er i gang. Dette er en kjempefin og enkel måte å redusere stress i hverdagen din.

 

Hvis du ikke allerede har testet ut dette så vil jeg oppfordre deg til å prøve det når du våkner i morgen tidlig. Bestem deg for hvordan dagen din skal starte, bestem deg for hva som er viktig og at du skal være tilstede i det som skjer og ikke hele tiden ha fokus på det som skal skje senere. Kjenn etter hva det gjør med deg og del gjerne med meg hvordan du opplever at en god morgenrutine kan hjelpe deg i hverdagen. 

Om du ønsker å starte morgenen med indre ro, som du tar med deg gjennom dagen vil jeg virkelig anbefale meditasjon. Du kan få alt du trenger for å komme i gang med meditasjon i "Minikurs i meditasjon", som jeg har laget til deg. Du kan lese mer og melde deg på her: https://www.detlillepusterommet.no/meditasjon

Ønsker du å motta videoer med mine tre beste tips for å redusere stress?

 

Ta quizen "Er du stressa?" Du får resultatet umiddelbart og de tre påfølgende dagene vil du motta videoer med mine beste tips til hvordan du enkelt kan redusere stress. Det er så klart helt gratis!

Ta quizen her!
Close

50% Complete

Å steg

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod midlertidig incididunt ut labore og dolore magna aliqua.