Hvordan kan mindre stress forandre hverdagen?

Kanskje kan du kjenne deg igjen: Det topper seg, lunta blit kort og det smeller. Også kommer den dårlige samvittigheten for at du gikk over streken. 

 

Det er helt naturlig at det skjer. Når du lever med mye stress, inni og utenpå, så vil kroppen være på hugget hele tiden og lunta blir kortere. 

 

Den gode nyheten er at ved å dempe stresset du har inni deg og løse opp i det som kjennes fastlåst, vil du kunne håndtere hverdagen på en helt annen måte. I tillegg vil du kunne bruke mer humor, se andre løsninger, ta ting som det kommer og takle at alt ikke går som planlagt. Og vi kan vel være enige om at dette vil gjøre hverdagen mye lettere?

 

Når kroppen din finner ro og hvile, vil den også gi deg bedre konsentrasjon, tilstedeværelse og glede. Da blir det lettere å være kreativ og vise alle de gode sidene du har, men som kanskje har druknet litt i tankekjør og indre uro. 

 

Hvis du syns det er vanskelig å slappe av, sove godt, eller være til stede i øyeblikket, så lover jeg deg at det går an å finne tilbake til alt dette. Kroppen din må bare lære seg hvordan den kan hvile og kjenne seg trygg. Og det kan jeg hjelpe deg med!

 

Vil du ha tre videoer med enkle tips til hvordan du kan redusere stress i din hverdag? Ta quizen "Er du stressa?". Da vil du både få en pekepinn på hvorvidt din hverdag er preget av stress og du vil motta tre vidoer fra meg rett i din innboks. Helt gratis!

Du kan ta quizen her: 

https://www.detlillepusterommet.no/erdustressa

 

 

Maren Kvalvaag-Toven

Coach

Det lille pusterommet

 

Ønsker du å motta videoer med mine tre beste tips for å redusere stress?

 

Ta quizen "Er du stressa?" Du får resultatet umiddelbart og de tre påfølgende dagene vil du motta videoer med mine beste tips til hvordan du enkelt kan redusere stress. Det er så klart helt gratis!

Ta quizen her!
Close

50% Complete

Å steg

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod midlertidig incididunt ut labore og dolore magna aliqua.