Hvilke roller fyller du i løpet av en uke?

Hvilke roller fyller du i løpet av en uke?

Du er kanskje ansatt et sted, mamma, kjæreste, fredsmegler i hjemmet,  logistikkansvarlig, kommunikasjonsansvarlig, personal shopper, kokk, koseklut, klatrestativ, hva vet jeg?

Lista er ganske lang over alle rollene du skal fylle i løpet av en uke. Da er det kanskje ikke så rart at du noen ganger kjenner deg litt sliten, litt oppbrukt, utslitt, stressa, at du har flatt batteri og at du kjenner at du gjerne skulle hatt mer å gå på? 

Så jeg lurer på en ting: Har du i det siste gjort deg selv oppmerksom på alt du gjør? Alt du får til? Alt du er for alle andre og alt du rekker?

Har du gitt deg selv et klapp på skuldra og sagt at det er jammen meg imponerende alt du rekker over? Hva ville det gjort med deg og faktisk anerkjent deg selv litt mer? Sagt at “du er ganske god!”.

Veldig ofte så har vi en tendens til å minne oss selv på alt vi ikke får til. Alt som kunnet vært bedre, alt som burde vært bedre, alt som burde vært annerledes. Det fører jo sjelden med seg så veldig mange gode følelser, så mye overskudd eller energi for den saks skyld. 

 

Ved å snu litt på det og begynne å bli litt oppmerksom på det du er og det du gjør både for andre og forhåpentligvis også for deg selv, vil du kanskje kjenne deg litt oppmuntret, bli litt styrka og få fokuset vekk fra det negative og mer over på det som er bra. Og det i seg selv vil være med på å redusere stress. 

 

Hvis du tenker “Er jeg stressa, er det det jeg er? Er det derfor jeg er sliten?”, så har jeg lyst til å invitere deg til å ta en quiz som jeg har laget som heter “Er du stressa?”. Når du har svart på spørsmålene i den quizen så får du for det første en video som sier i hvilken grad du lever med mye stress. I tillegg får du de tre påfølgende dagene etterpå en video av meg med mine tre beste tips til hvordan du kan redusere stress i hverdagen din. Alt dette er selvfølgelig helt gratis, quizen er gjort på ett minutt og kanskje vil du få noen aha-opplevelser om hva stresset ditt egentlig handler om. 
 

Ønsker du å motta videoer med mine tre beste tips for å redusere stress?

 

Ta quizen "Er du stressa?" Du får resultatet umiddelbart og de tre påfølgende dagene vil du motta videoer med mine beste tips til hvordan du enkelt kan redusere stress. Det er så klart helt gratis!

Ta quizen her!
Close

50% Complete

Å steg

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod midlertidig incididunt ut labore og dolore magna aliqua.