Dette må du gjøre for å få en god hverdag!

Sommerferien er over og hverdagen er tilbake.

 

La meg dele med deg hva jeg ønsker for deg denne høsten. Kanskje kan det virke uoppnåelig å få en hverdag med mindre stress, eller kanskje ikke. Uansett, så vil jeg dele dette med deg!

 

Jeg vet at du kjenner på press, forventninger og krav fra mange kanter. Familie, jobb, samfunnet ber deg om å strekke til på så mange steder samtidig og det kan føles overveldende. Kanskje til og med umulig. 

 

La meg dele med deg hvor du kan starte for å finne balansen, energien og roen til å ha en hverdag som er god for deg!

 

Du må starte med deg selv!

 

Hva betyr det, tenker du kanskje? Skal jeg bli mer egoistisk?

 

Nei, egoistisk er jeg ikke redd for at du blir. Men du trenger å komme mer i  kontakt med deg selv, det som er viktig for deg og det du trenger. Uten å sammenligne deg med andre og uten å fokusere på hvilke konsekvenser det har for de du har rundt deg. For min kjære venn; alle, inkludert deg, har alt å vinne på at du har det bra. Når du lever livet ditt i tråd med den du egentlig er, det som er viktig for deg og det du har behov for, vil du like deg selv bedre og du vil ha mer å gi til omverdenen. 

 

Kanskje aner du ikke hvem du er lenger, eller hva du trenger for å ha det bra. Har det druknet i all planleggingen, logistikken og prestasjonene?

 

Da trenger du å finne fram til deg selv igjen, sette deg selv på dagsorden og kjenne etter. 

 

Kanskje kan du begynne med å skrive ned hva som gjør deg glad, når du trives aller best eller hva du liker å gjøre? Kanskje du kan snakke med noen om dette, slik at du kan bli minnet på hva du likte før eller hvordan andre opplever at du blomstrer?

Eller kanskje tiden er inne for å få litt hjelp utenfra; til å forstå deg selv bedre og til å finne din vei videre.

Da er du hjertelig velkommen til å komme på 30 min gratis coaching hos meg. Så kan vi sammen finne ut om det er noe jeg kan hjelpe deg med, slik at du får en hverdag som fungerer for deg!

Du kan bestille din tid enkelt her: https://www.detlillepusterommet.no/bestill

 

Velkommen til din nye hverdag!

 

 

Maren Kvalvaag-Toven

Coach

Det lille pusterommet

Ønsker du å motta videoer med mine tre beste tips for å redusere stress?

 

Ta quizen "Er du stressa?" Du får resultatet umiddelbart og de tre påfølgende dagene vil du motta videoer med mine beste tips til hvordan du enkelt kan redusere stress. Det er så klart helt gratis!

Ta quizen her!
Close

50% Complete

Å steg

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod midlertidig incididunt ut labore og dolore magna aliqua.