Hva hjelper mot stress?

Har du tenkt på hva stress egentlig handler om?

 

Stress trenger ikke å handle om full timeplan eller travle dager og det trenger ikke å synes på utsiden i det hele tatt. 

Veldig ofte handler stress om at fokuset ditt er på noe annet, et annet sted, at du skulle ønske du var annerledes enn den du er - her og nå. Dersom du store deler av tiden din har fokuset på fortid, fremtid eller en ønskesituasjon, kan det føre til stress. 

Og stress over tid kan føre til ulike fysiske og psykiske symptomer, som gjør deg sliten. Kanskje har du vondt i kroppen, problemer med å sove, kort lunte eller andre helt vanlige symptomer på stress? 

En ting er i hvert fall sikkert: det hjelper ikke å se an, bite tenna sammen eller vente til det går over. Sånn funker ikke kroppen, beklager. 

 

Det som hjelper, og som er selve nøkkelen, for å redusere stress er fokus på her og nå. Når du klarer å være her og nå, vil kroppen din klare å slappe av og du reduserer stress. 

 

Så enkelt og så vanskelig!

 

Det er ikke alltid nok å endre noe på utsiden; f.eks. skifte jobb, flytte, få vaskehjelp eller barnevakt. Den viktigste jobben gjøres inni deg. Kroppen, sinnet og tankene dine må finne ro. Dette går det heldigvis an å øve opp. 

 

Jeg har laget tre videoer til deg, der jeg deler tre enkle tips du kan teste ut, for å redusere stress. Dette er tips som ikke tar mye tid, så du har tid til å prioritere dem. De tre videoene sender jeg til deg etter at du har tatt quizen " Er du stressa?". Denne quizen er så klart helt gratis og du finner den her: https://www.detlillepusterommet.no/erdustressa

 

Maren Kvalvaag-Toven

Familieterapeut og coach

Det lille pusterommet

Ønsker du å motta videoer med mine tre beste tips for å redusere stress?

 

Ta quizen "Er du stressa?" Du får resultatet umiddelbart og de tre påfølgende dagene vil du motta videoer med mine beste tips til hvordan du enkelt kan redusere stress. Det er så klart helt gratis!

Ta quizen her!
Close

50% Complete

Å steg

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod midlertidig incididunt ut labore og dolore magna aliqua.