Snakker tankene dine alltid sant?

Snakker tankene dine alltid sant? 

 

De tankene som sier du ikke er god nok, ikke er pen nok, ikke er vellykket nok eller kanskje burde gjort mye mer enn det du gjør? Snakker de alltid sant eller de bare tanker? Hva er egentlig tanker? 

Tanker er ofte bilder eller ord som surrer rundt i hodet og som du kanskje tenker at du skal følge eller at de er sanne. Ikke alle tanker er vel sanne og ikke alle tanker er vel heller sunne for deg?

Alle disse tankene som minner deg på hva som burde vært annerledes eller bedre, som snakker deg selv ned, som kanskje går og evaluerer deg selv etter noe du har gjort og stadig gir deg strykkarakter, hva gjør det egentlig med deg? 

De negative tankene kan tappe deg for energi, skape stress, uro og dårlig selvfølelse. Da er vel ikke disse tankene alltid så gode?

Det går an å øve seg opp til å forholde seg til tankene på en annen måte. Det går an å øve opp evnen til å nyansere hvilke tanker som skal får mye plass, hvilke tanker som kan være nyttige, som kanskje kan styrke deg og hvilke tanker du skal la passere og kanskje forbli nettopp det; tanker. 

Ved å bli litt bevisst på hvilke tanker som er gode for deg, hvilke som skal få mye plass og hvilke som du skal legge litt til siden og ikke tro på, kan du faktisk få mer ro, bedre selvfølelse og dempe stress. Så kanskje du skal begynne på observere litt, hva er det som foregår i tankene dine? Hvilke tanker snakker sant og hvilke gjør det ikke? 

Du lurer kanskje på: Hvordan kan jeg gjøre noe med dette? Hvordan går det an å øve opp evnen til å forholde seg annerledes til tankene?

Jeg har et verktøy til deg som er veldig enkelt og veldig effektivt hvis du ønsker å forholde deg til tankene dine på en annen måte, hvis du ønsker å øve oppe evnen til å sortere litt hvilke tanker som skal få mye plass og hvilke du skal la passere. Det er meditasjon. 

Meditasjon er ikke noe svevende fiksfakserier, det er rett og slett en måte og roe ned sinnet, roe ned tankekjøret og roe ned kroppen. Alt på en gang! Det krever veldig lite, det krever bare at du har et sted og sette deg ned i fred og ro og fem minutter tilgjengelig. 

Hvis du har lyst til å teste ut meditasjon som et verktøy for å redusere stress, for å klare å sortere litt bedre i tankene dine, så kan du gå til linken under og bli med på minikurs i meditasjon. 

Les mer og meld deg på her: https://www.detlillepusterommet.no/meditasjon

Ønsker du å motta videoer med mine tre beste tips for å redusere stress?

 

Ta quizen "Er du stressa?" Du får resultatet umiddelbart og de tre påfølgende dagene vil du motta videoer med mine beste tips til hvordan du enkelt kan redusere stress. Det er så klart helt gratis!

Ta quizen her!
Close

50% Complete

Å steg

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod midlertidig incididunt ut labore og dolore magna aliqua.