Hvordan si mer nei?

"Hva tenker de andre om meg dersom jeg sier nei til dette?"

Maria var utslitt. Hun hadde hele livet dekket andres behov, levd opp til deres forventninger og sagt ja til alt fordi hun orket ikke tanken på at venner, familie eller kollegaer ikke skulle like henne lenger. For hvem var hun da, uten andres bekreftelse?

Å takke nei til en kveld med venninner, gå forbi en tigger på gata uten å gi noe, eller si til sjefen at du ikke kan påta deg flere arbeidsoppgaver. Virker det helt umulig fordi du er redd for hva andre tenker om deg?

Har du tenkt over hvor sliten du blir av å leve livet ditt etter hva andre behøver og forventer av deg? Et stadig jag etter andres bekreftelse og anerkjennelse gjør det vanskelig å slappe av og stressnivået øker. 

Maria hadde bestemt seg for å gjøre en endring. Nå var det slutt på å søke bekreftelse utenfra. Hun var klar for å få en selvfølelse som gjorde at hun stod støtt i egne meninger, at hun lyttet til egne behov og levde livet sitt slik hun egentlig ønsket. 

Er du klar for en selvfølelse som gir deg ro på innsiden og som gjør at du kan si nei når det er best for deg?

 

Du er velkommen til 30 min gratis online coaching. Da vil jeg dele med deg hvordan du med enkle grep kan redusere stress gjennom en bedre selvfølelse. Du er hjertelig velkommen og du bestiller tid her: https://www.detlillepusterommet.no/bestill

Ønsker du å motta videoer med mine tre beste tips for å redusere stress?

 

Ta quizen "Er du stressa?" Du får resultatet umiddelbart og de tre påfølgende dagene vil du motta videoer med mine beste tips til hvordan du enkelt kan redusere stress. Det er så klart helt gratis!

Ta quizen her!
Close

50% Complete

Å steg

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod midlertidig incididunt ut labore og dolore magna aliqua.