Hva er Enneagrammet?

Hva er Enneagrammet?

Enneagrammet har røtter flere tusen år tilbake og har elementer fra bl.a. de store verdensreligionene, filosofi og moderne psykologi.

Enneagrammet viser oss våre ubevisste mønstre, som vi gjentar gjennom livet vårt, samt motivasjonen bak disse mønstrene. Mange opplever at disse mønstrene ikke alltid fungerer like godt og kjenner på behovet for å skape endring. Det kan være vanskelig å finne sin vei videre på egenhånd. Men Enneagrammet viser oss hva som er veien ut av det som føles fastlåst og vanskelig. I tillegg lærer Enneagrammet oss om hvor forskjellige vi er, noe som kan være nyttig i alle relasjoner.

 

Hvordan kan Enneagrammet hjelpe å redusere stress?

Ved å oppdage dine ubevisste mønstre og motivasjonen som ligger bak, vil du forstå mer av hvorfor du kjenner deg sliten og stressa. I tillegg vil Enneagrammet kunne vise deg din personlige vei videre, ut av stress og uro. Ved å løse opp i det som føles fastlåst, kan du kjenne på frihet, mer overskudd og ro. Enneagrammet hjelpe deg til å komme til kjernen av det du skal fokusere på. I kombinasjon med riktige verktøy for å redusere stress, vil du kunne skape varig endring og en hverdag med mindre indre og ytre stress. 

 

"Jeg hadde aldri hørt om Enneagrammet før jeg begynte i coaching hos Maren, men det åpnet en ny verden for meg og jeg ble kjent med meg selv på en ny og fullstendig måte. Sammen med Maren avdekket vi mønstrene jeg har levd etter som har begrenset og stresset meg i hverdagen. Maren ga meg mange verktøy som jeg kommer til å ha med meg resten av livet.

Jeg anbefaler coaching med Maren på det varmeste. Hun er kunnskapsrik, varm og genuin, og tar deg og det du sliter med på fullt alvor, samme hvor i livet du befinner deg." 

Katrine, coachingkunde

 

Er du nysgjerrig på om Enneagrammet og coaching hos Det lille pusterommet kan være noe for deg?

Du er hjertelig velkommen til 30 minutters gratis coaching for å finne ut om dette kan passe for deg. Du bestiller enkelt din time her: https://www.detlillepusterommet.no/bestill

 

Maren Kvalvaag-Toven

Coach

Det lille pusterommet

www.detlillepusterommet.no

Ønsker du å motta videoer med mine tre beste tips for å redusere stress?

 

Ta quizen "Er du stressa?" Du får resultatet umiddelbart og de tre påfølgende dagene vil du motta videoer med mine beste tips til hvordan du enkelt kan redusere stress. Det er så klart helt gratis!

Ta quizen her!
Close

50% Complete

Å steg

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod midlertidig incididunt ut labore og dolore magna aliqua.