Hun husket ikke sist hun lo...

helse livsstil stress Oct 12, 2020

Hun husket ikke sist hun lo...

 

Hun hadde kjent på det lenge. Kroppen hadde sagt i fra, men hun håpet på at det skulle gå over.

Hodet verket, skuldrene var stive og hun husket ikke sist hun klarte å slappe skikkelig av.

Den siste tiden hadde det oppstått flere ubehagelige episoder. Hun hadde glemt å låse døra hjemme. Hun fikk ikke med seg viktig informasjon som ble gitt på jobben og hun husket ikke sist hun lo.

 

Men hva kan jeg gjøre med det? tenkte hun. Hva reduserer stress? Alle andre fikser jo denne hverdagen, så hvorfor gjør ikke jeg det? Hvordan skulle hun få bedre selvfølelse, når alt hun kjente på var utilstrekkelighet.

 

Hun hadde mange spørsmål, men ante ikke hvor hun skulle finne svar.

 

Denne historien er dessverre ikke unik. Mange kvinner som kontakter Det lille pusterommet forteller lignende historier. Og det fins flere. Mange flere.

 

Og selv om det kan virke uoverkommelig og lite sannsynlig at du kan finne tilbake til latter, glede, overskudd og hvile, så er det mulig. Det går an å finne veien videre, med litt hjelp.

 

Det første du må gjøre er å møte deg selv med anerkjennelse og kjærlighet. Det kan for mange være et vanskelig tema, men det er så viktig at du er raus mot deg selv og at du blir glad i deg selv først. For er det noe som skaper stress i kroppen din så er det den indre kritikeren som sier at du ikke er god nok. For det er du.

 

Tenk på hva du ville ha sagt til datteren din, venninnen din eller søsteren din i denne situasjonen. Og si det samme til deg selv.

 

 

Maren Kvalvaag-Toven

Coach og gründer av Det lille pusterommet

Ønsker du å motta videoer med mine tre beste tips for å redusere stress?

 

Ta quizen "Er du stressa?" Du får resultatet umiddelbart og de tre påfølgende dagene vil du motta videoer med mine beste tips til hvordan du enkelt kan redusere stress. Det er så klart helt gratis!

Ta quizen her!
Close

50% Complete

Å steg

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod midlertidig incididunt ut labore og dolore magna aliqua.