Er det forskjell på den du er og den du gjerne vil være?

Er det forskjell på den du er og den du gjerne vil være? Hvorfor tror du det er sånn?

Lengter du tilbake til den du var for noen år siden og lurer på hvor du har blitt av?

Ettersom årene går og livet blir fullt av forpliktelser, logistikk og ulike roller som skal fylles, kan det kjennes ut som om du blir litt borte i ditt eget liv. Hvor ble det av smilet, spontaniteten og den sportye utgaven av deg selv? Mellom klesvask, jobbmøter og våkennetter blir det vanskelig å oppdage den livlige jenta du en gang var. 

Dersom du opplever at du er et stykke unna den du vet at du egentlig er, kan det komme av flere ting:

🌟 du lever på akkord med dine egne verdier

🌟 du har et høyt stressnivå i kroppen

🌟 dine ubevisste mønstre har låst seg litt fast for deg

Jeg husker jeg hadde det sånn; jeg kunne ikke komme på når jeg lo sist gang eller når jeg hadde kjent på overskudd og ro inni meg. Og jeg trodde dette var mitt nye liv. Bare å stå i det, selv om kroppen ropte etter pause. 

Med takknemlighet ser jeg på dette som et avsluttet kapittel i mitt liv. Selv om jeg kan kjenne meg både trøtt og lei noen ganger, så vet jeg hva jeg skal gjøre for å hjelpe meg selv back on track. Hver gang. På en måte skulle jeg ønske at jeg hadde visst dette langt tidligere, men samtidig setter jeg pris på at jeg har vært gjennom en tøff periode med utbrenthet. For uten den erfaringen hadde jeg kanskje fremdeles balansert på grensen til å tippe over. Jeg hadde heller ikke kjent på gleden over å mestre hverdagen med ro på innsiden, slik jeg gjør i dag. For ikke å snakke om at jeg aldri hadde fått gleden av å følge flotte og modige kvinner på veien mot en stressfri hverdag, slik jeg gjør gjennom Det lille pusterommet. 

En veldig viktig brikke i det å bli den du gjerne vil og egentlig skal være er å forstå deg selv. Ikke bare på en overfladisk måte, med det som er synlig for deg, men virkelig forstå hvordan du er skrudd sammen på et dypere og ubevisst plan.

Ved hjelp av "Pusterom-metoden" hjelper jeg ukentlig flere kvinner til en hverdag med mindre stress, mer overskudd og en følelse av å endelig forstå seg selv. 

Kanskje finner de tilbake til den de en gang var, eller kanskje finner de en helt ny utgave av seg selv. En utgave de liker bedre og som de kan ta vare på. Dette gir en følelese av frihet og ro. 

 

"Coaching hos Maren åpnet en ny verden for meg og jeg ble kjent med meg selv på en ny og fullstendig måte. Sammen med Maren avdekket vi mønstrene jeg har levd etter som har begrenset og stresset meg i hverdagen. Maren ga meg mange verktøy som jeg kommer til å ha med meg resten av livet.

 Jeg anbefaler coaching med Maren på det varmeste. Hun er kunnskapsrik, varm og genuin, og tar deg og det du sliter med på fullt alvor, samme hvor i livet du befinner deg."

Katrine, coachingkunde

 

Er du nysgjerrig på om coaching med Pusterom-metoden er noe for deg? Bestill 30 min gratis coaching her: https://www.detlillepusterommet.no/bestill

Velkommen!

 

Maren Kvalvaag-Toven

Familieterapeut og coach

Det lille pusterommet

Ønsker du å motta videoer med mine tre beste tips for å redusere stress?

 

Ta quizen "Er du stressa?" Du får resultatet umiddelbart og de tre påfølgende dagene vil du motta videoer med mine beste tips til hvordan du enkelt kan redusere stress. Det er så klart helt gratis!

Ta quizen her!
Close

50% Complete

Å steg

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod midlertidig incididunt ut labore og dolore magna aliqua.