Gjør én ting av gangen!

Uncategorized Mar 22, 2021

Gjør én ting av gangen!

 

I dag skal jeg dele et tips med deg til hvordan du kan redusere stress i din hverdag.

 

Tipset er så enkelt som dette: Gjør én ting av gangen. Har du tenkt over hvor ofte du multitasker, hvor ofte du gjør flere ting på en gang?

 

Kanskje tanken bak er at du blir mer effektiv av det, at du får gjort mer? Eller kanskje ikke det er noen tanke bak i det hele tatt, at du bare multitasker på autopilot. Har du tenkt over hva det gjør med deg?

Hjernen din er nemlig ikke skapt for å gjøre flere ting på en gang. Det blir for mye for den over tid og det skaper også uro og stress. Det går ofte utover både effektiviteten, konsentrasjonen og hukommelsen. Så ved å begynne å gjøre én ting av gangen og heller gjøre det skikkelig, vil du både kunne kjenne på mer energi, overskudd og det vil bli lettere å konsentrere seg. I tillegg vil du huske bedre og du blir mer effektiv.

Ved å gjøre én ting av gangen så vil du også kunne bli ordentlig ferdig med en oppgave av gangen og du vil kunne få en ro inni deg og slippe å måtte sjonglere på flere ting samtidig. Det krever enormt mye kapasitet og hvis du gjør dette over tid på fast basis så vil du bli veldig sliten.

Hvis du kjenner deg igjen i at du ofte multitasker, så er min oppfordring til deg å bli litt bevisst på det, legg merke til når du gjør det og ikke la det gå på autopilot.

Ved å legge merke til det så kan du faktisk ta tak i det og endre på det.  Neste gang du pusser tennene, jobber eller ser en film, bestemt deg for at du bare skal gjøre den ene tingen og se hva det gjør med deg. Kjenn etter hvordan det oppleves å bare gjøre én ting av gangen og ikke måtte forholde seg til mye på en gang.

Hvis du syns at dette er vanskelig, hvis du kjenner på en indre uro og at du syns det er utfordrende å forholde deg til den uroen, har jeg et tips til deg: 

Meditasjon er et fantastisk verktøy, som vil kunne hjelpe deg til å være mer til stede og være bevisst hva du fokuserer på. Jeg har laget et minikurs i meditasjon, som vil gi deg alt du trenger for å komme i gang. Les mer og meld deg på kurset her: https://www.detlillepusterommet.no/meditasjon

Ønsker du å motta videoer med mine tre beste tips for å redusere stress?

 

Ta quizen "Er du stressa?" Du får resultatet umiddelbart og de tre påfølgende dagene vil du motta videoer med mine beste tips til hvordan du enkelt kan redusere stress. Det er så klart helt gratis!

Ta quizen her!
Close

50% Complete

Å steg

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod midlertidig incididunt ut labore og dolore magna aliqua.