Fem tips til hvordan kan du ta vare på deg selv i Koronaens tid

Uncategorized Nov 23, 2020

Fem tips til hvordan kan du ta vare på deg selv i Koronaens tid

 

Året 2020 har vært utenom det vanlige for de fleste. Nok en gang har vi fått begrensninger og restriksjoner for å begrense smitten. Hva gjør det med deg å leve i denne tiden full av bekymring, uro og stress? 

 

Mange kan oppleve følelsen av å bombarderes med inntrykk og negativ informasjon. Dette kan gjøre hverdagen tyngre og mer stressende. Derfor vil jeg komme med noen tips som kan hjelpe deg å ta vare på deg selv slik at du kan ha en hverdag du trives med, selv i denne merkelige perioden.

 

Mitt første tips er å kjenne etter; hva har du behov for og hva trenger du for å ha det godt? Ved å gjøre denne øvelsen hjelper du deg selv til å bli trygg på behovene dine, ta de på alvor og å uttrykke dem til de rundt deg. Dette er viktig for å tydeliggjøre hva som er viktig for deg og ikke bare har fokus på de du har rundt deg. 

 

Tips nummer to er å logge av. Begrens antall impulser og inntrykk som gjør deg mer urolig og stressa. Du kan spørre deg hvor mye av denne informasjonen du egentlig har behov for og sette en grense for deg selv. Dersom du til stadighet oppdaterer deg på tall, statistikk og prognoser, så blir du til slutt utslitt. Så husk at du ikke trenger å vite alt hele tiden. 

 

Tips nummer tre er å ta vare på kroppen både fysisk og psykisk ved å gi den det den trenger. Det å spise næringsrik mat, få frisk luft, litt dagslys og bevegelse i kroppen har store positive ringvirkninger for den fysiske og psykiske helsen din. Bare ved å gå en tur på fem minutter i lunsjen kan være er en god investering, så bruk lukene i hverdagen og prioriter dette for deg selv.

 

Tips nummer fire er å prioritere hvile av god kvalitet. Med hvile så mener jeg ikke å scrolle eller å ligge og se på tv, men å hvile uten noen form for stimuli. Da får kroppen, tankene og sinnet også en pause. Om det høres uvant og fremmed ut, så kan du få guidede meditasjoner, som er helt gratis. Listen er lang for gode virkninger om du setter av tid til hvile. Du klarer å skille på hva som er viktig og mindre viktig, du får mer energi, indre ro, du sover bedre osv. 

 

Tips nummer fem er å skape trygghet. Vær bevisst hva du snakker om, hvordan du snakker om det og hvordan dette påvirker deg selv og de rundt deg. Ved å fokusere på og snakke om positive ting, vil du også få positive tanker og mer energi. Det samme gjelder negative temaer. Dersom du har barn er dette kanskje ekstra viktig, så de ikke kjenner på utrygghet. 

 

Kjenner du at denne situasjonen eller hverdagen generelt er overveldende og du lengter etter tid for noe annet enn logistikk, hus og hjem?

 

Da vil jeg invitere deg til 30 minutters coaching, helt uforpliktende og gratis. Her får du testet hvordan det føles å gå til coaching hos meg og om dette hjelper for din hverdag. I coachingen får du hjelp til å utvide perspektiver, å se alternativer og å finne veien videre til en hverdag du trives med. Du er hjertelig velkommen!

 

Link til bestilling av 30 min gratis coaching finner du her: 

https://www.detlillepusterommet.no/bestill

Ønsker du å motta videoer med mine tre beste tips for å redusere stress?

 

Ta quizen "Er du stressa?" Du får resultatet umiddelbart og de tre påfølgende dagene vil du motta videoer med mine beste tips til hvordan du enkelt kan redusere stress. Det er så klart helt gratis!

Ta quizen her!
Close

50% Complete

Å steg

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod midlertidig incididunt ut labore og dolore magna aliqua.