"Gjennom coaching med Maren så har jeg virkelig følt en trygg og behagelig atmosfære fra første stund. Hun er så god å prate med, og jeg føler at jeg kan være meg selv helt ut. Jeg tørr å åpne meg.  Hun har selv vært i en liknende situasjon som jeg selv er, og da skjønner hun mer av hvordan det er. Og kan gi meg gode råd fra samtale til samtale, som jeg selv må jobbe videre med. For når man kommer til en situasjon der kroppen er utbrent og ikke hører etter, så vet man ikke hvor man skal begynne. Men det har Maren hjulpet meg med."   

 
Marit, coachingkunde
«Jeg er så glad for at jeg oppdaget kurs og coaching fra Det lille pusterommet. Jeg har blitt mer bevisst hva som er viktig for meg og hva jeg trenger for å ha det bra. Har jeg det bra, blir jeg også en bedre mamma og kone. Det er gøy å merke forandringen som har skjedd i hverdagen, ved hjelp av små justeringer. Jeg håndterer stressende situasjoner annerledes og vet hvordan jeg skal fylle på i en travel hverdag, både hjemme og på jobb. Nå er jeg mer til stede og det føles fantastisk. Jeg er tilbake i førersetet i mitt eget liv.
Tusen takk, Maren!»
 
Maria, coachingkunde

"Jeg hadde aldri hørt om Enneagrammet før jeg begynte i coaching hos Maren, men det åpnet en ny verden for meg og jeg ble kjent med meg selv på en ny og fullstendig måte. Sammen med Maren avdekket vi mønstrene jeg har levd etter som har begrenset og stresset meg i hverdagen. Maren ga meg mange verktøy som jeg kommer til å ha med meg resten av livet.

 

Jeg anbefaler coaching med Maren på det varmeste. Hun er kunnskapsrik, varm og genuin, og tar deg og det du sliter med på fullt alvor, samme hvor i livet du befinner deg."

 

 

Katrine, coachingkunde

Placeholder Image

"Jeg trodde hjelpen fra Maren skulle være som alt annet jeg hadde prøvd, men håpet om å få det bedre drev meg likevel til å ta sjansen. Maren er ikke som noen andre, og sammen har vi kunne tatt tak i det innerste inne, på en overraskende god og effektiv måte. Jeg har fått så mange åpenbaringer, at en skulle nesten ikke tro det var mulig. Jeg anbefaler derfor Maren på det varmeste! Hun er åpen, trygg og ekte, og hun har en egen evne til å gjøre prosessen rotfestet og optimistisk. 

 

Endelig ser jeg veien jeg skal gå. Det er lysere, det er roligere og jeg har en verktøykasse i hånda som jeg er ganske sikker på at jeg kommer til å bli sunt avhengig av."

 

Elin, coachingkunde

"Jeg vil si at utgangspunktet for meg føltes ganske håpløst da jeg kontaktet Maren, samtidig var det slik jeg var vant med å ha det innvendig. Selvbilde og selvtilliten var lav, jeg var sterkt dømmende til meg selv og mente at jeg alltid kunne prestere bedre i de fleste sammenhenger.

 

Men etter å ha arbeidet med nettkurset i kombinasjon med coaching med Maren over en periode, så merker jeg at det er mulighet til å snu på ting. Hodet kan omprogrameres, men det tar tid. 

 

Så jeg må si at hverdagen og livet er annerledes enn for et år siden, og jeg ser positivt på fremtiden. Stemningen i familielivet er roligere, jeg stresser mindre både i jobb og familieliv. "

 

 

Beate, coachingkunde

Placeholder Image

"Jeg har vært mer eller mindre sliten og stresset i flere år og aldri følt jeg har strekt til på hjemmebane med 2 barn. Maren ga meg først noen enkle verktøy som gjorde at jeg straks fikk mer energi og overskudd til å jobbe med meg selv. Deretter ga hun meg innsikt til å forstå min egen situasjon. Kombinasjonen av enkle verktøy og dypere innsikt og forståelse ble nøkkelen for meg. Jeg vil anbefale Maren på det varmeste."

 

 

Camilla, mamma og coachingkunde

Nysgjerrig på om online coaching hos Det lille pusterommet er noe for deg?

 

Bestill 30 min gratis coaching her!
Placeholder Image
Powered by Kajabi