Frønæring 

Reklame:

Kostholdet vårt påvirker både vår fysiske og psykiske helse. Da jeg oppdaget frønæringen, falt den siste brikken på plass i puslespillet. 

 

Frønæring er kaldpresset olje fra frø, blandet i en smoothiepose som smaker nydelig. Økologisk, ren næring, som kroppen klarer å nyttiggjøre seg. 

 

Da jeg leste om Nigella Sativa, som er en av hovedingrediensen i frønæringen, skjønte jeg at dette var noe jeg ville prøve ut og anbefale videre til mine kunder. 

 

Disse produktene bruker jeg hver eneste dag og jeg kan trygt anbefale deg å gjøre det samme. 

 

Klikk her om du vil vite mer!

Hva inneholder frønæringen?

Frønæring er en helt ny kategori mattilskudd, som oppstod da leger som behandlet kreftsyke barn så at disse pasientene ikke fikk i seg nok næring under behandling.

Måten frønæringen er produsert på og de unike ingrediensene gjør dette til helt spesielle produkter du ikke finner maken til.

En pose Soul, som er selve flaggskipet til Rain International, inneholder vitaminer, mineraler, essensielle fettsyrer og amonisyrer som du trenger hver dag. Og p.g.a. måten frønæringen er fremstilt på, klarer kroppen å ta opp næringen og ha nytte av den. 

Dette er ren mat, som så klart er 100% økologisk, non GMO, vegansk og uten allergener. 

 

I tillegg til Soul har Rain flere andre produkter; Soul red,Core, Bend, Pure, Viv3, Form og Bryt

Klikk her om du vil vite mer!

Hei, jeg er Maren Kvalvaag-Toven

Jeg er mamma, familieterapeut og coach. Og jeg har vært utbrent og stressa. Dette gikk utover både min fysiske og psykiske helse

Jeg fant min vei til en hverdag med mer ro, overskudd, glede og mening. Og det samme kan du!

Gjennom Det lille pusterommet hjelper jeg kvinner til en hverdag med mindre stress og mer tilstedeværelse.

Jeg er opptatt av å se på hele mennesket, det fysiske og det psykiske henger tett sammen. 

I tillegg til online coaching og medlemskap anbefaler jeg frønæring, følger opp kunder og distributører i teamet mitt. 

Dette er en veldig gøy og spennende jobb, der jeg stadig får tilbakemeldinger fra fornøyde og takknemlige kunder. Jeg har også gleden av å følge opp et team av frønæringsdistributører, hvor hver og en selv bestemmer hvor mye de vil jobbe og hvilke mål de har. Jeg elsker å se andre kvinner vokse og skape en hverdag som de trives med og som er i balanse - psykisk, fysisk og økonomisk. 

 

Derfor deler jeg dette videre med deg!

Klikk her om du vil vite mer!

Drømmer du om å jobbe hjemmefra? 

Frønæringen gir deg også muligheten til å skape en liten eller stor jobb, der du kan jobbe hvor og når du vil, hvor som helst i verden. 

Jobben består i å anbefale frønæringen videre til andre. Dette er en veldig meningsfull jobb, der du kan bidra til at andre får bedre helse og livskvalitet. 

 

Om du ønsker mer frihet, bedre økonomi og å bli en del av et støttende fellesskap med rom for utvikling, er dette jobben for deg. Du trenger ingen forkunnskaper og du får all opplæring og veiledning du trenger. 

 

Velkommen!

Klikk her for mer informasjon!

Vil du vite mer?

Legg igjen navn, e-post og kort informasjon om du er mest nysgjerrig på produktene eller jobbmuligheten, så  hører du fra meg så snart jeg har mulighet. 

Dette er så klart helt uforpliktende!