Kjenner du deg igjen?

Ja, jeg vil bli med på kurset nå!

Hadde det ikke vært godt å få: 

Jo, dette vil jeg ha!

Erfaringer fra tidligere kursdeltakere:

I "Fra stress til ro" får du:

 

Steg for steg hvordan du reduserer stress

 

 

 

  • Du får en bedre forståelse av hva stress er, hvordan dette viser seg i hverdagen din og hvordan du kan lytte til kroppen din
  • Du får lydfiler, øvelser og refleksjonsoppgaver som vil hjelpe deg til å gjøre de nødvendige justeringene, slik at du får en varig endring
  •  Kroppen din vil lære seg å hvile igjen, noe som er helt avgjørende for å redusere stress

 

En dypere forståelse av hva som skaper og opprettholder det indre stresset

 

  • Når du får løst opp i stresset på innsiden, vil det bli lettere for deg å se hva du trenger å endre ellers i hverdagen din
  • Vi jobber bl.a. med å styrke selvfølelsen, bedre forståelsen av deg selv, hvordan du blir kvitt den dårlige samvittigheten osv
  • Du vil se hvordan det er godt for deg å leve livet ditt og ikke lenger leve slik du tror det er forventet av deg

Fellesskap med andre som vil det samme som deg

 

 

  • I en lukket Facebookgruppe, kun for kursdeltakere, deler vi erfaringer, vi har faste livesendinger og spørretimer
  • Her vil du oppdage at du ikke er alene og at det ikke er noe galt med deg
  • Maren svarer på dine spørsmål og støtter deg underveis i prosessen

Modul 1

Hvordan står det egentlig til med deg? I denne modulen får du muligheten til å stoppe opp og gjøre opp en status i alle deler av livet ditt. 

Du lærer også lytte til kroppen og får en lydfil til å støtte deg i prosessen.

Etter å ha gått gjennom denne modulen vil du være i kontakt med kroppen din og forstå bedre hvordan den snakker til deg.

Modul 2

Hva er stress og hvordan påvirkes du av stress i ditt liv.

I denne modulen dykker vi ned i hva stress gjør med deg og ikke minst hvordan du kommer i gang med å redusere stress. Du får en effektiv pusteøvelse, som umiddelbart vil gi deg en følelse av ro. 

 

Modul 3

Hele denne modulen er viet til hvile. For å redusere stress må kroppen, tankene og sinnet ditt lære seg å hvile igjen. 

Du får oppskriften på god søvn, hvordan du kan gjøre hvile til en naturlig del av hverdagen og du får et minikurs i meditasjon.

 

Modul 4

Nå er det på tide å ta tak i det indre stresset. I denne modulen får du styrket selvfølelsen, du blir kvitt den dårlige samvittigheten og noen effektive tips til hva du kan gjøre når det akutt oppstår en stressende situasjon.  

Modul 5

Hvordan kan du redusere stress gjennom å forstå deg selv bedre? I modul 5 blir du bedre kjent med deg selv, du blir kvitt sammenligningen med andre og vi jobber med de indre tanke- og handlingsmønstrene som kan gjøre at det kjører seg litt fast. 

 

Modul 6

Når du skal skape en endring og starte med nye vaner, er det normalt å kjenne på motstand og utfordringer i prosessen. I denne modulen lærer du hvordan du kan jobbe deg gjennom disse hindringene, slik at det du har lært staker ut en ny kurs for deg. Vi snakker også om hvordan du bruker tiden din smart framover. 

 

Modul 7

Dette er en bonusmodul, som du får tilgang til sammen med modul 6. Her får du mine beste verktøy for å knekke koden om deg selv og hvordan du kan styrke og støtte helsen din helhetlig.

Meld deg på kurset her!

Hei, jeg er Maren Kvalvaag-Toven

Mamma til to, gift og utdannet barnevernpedagog og familieterapeut. 

Til tross for all min kunnskap og utdanning møtte jeg veggen så det sang i som 40-åring. 

Det var flaut og et enormt nederlag. Etter at jeg kom meg gjennom den dårlige samvittigheten begynte veien min til en hverdag der jeg tar vare på meg selv, kjenner på mer ro inni meg og der jeg er tilstede. Før var jeg alle andre steder enn her og nå og jeg følte meg aldri bra nok.

Gjennom Det lille pusterommet har jeg siden 2020 hjulpet hundrevis av kvinner gjennom stress og utbrenthet. Dette gjør jeg gjennom kurs og 1:1 coaching online og høsten 2024 kommer min aller første bok. 

I "Fra stress til ro" har jeg samlet de beste og mest effektive verktøyene, som vil hjelpe deg til å skape en varig endring og en hverdag der du lever og ikke bare så vidt overlever. 

Velkommen!

Dørene til "Fra stress til ro" er dessverre lukket for denne gang

Sett deg på ventelista, så vil du være den aller første som får beskjed når dørene åpner igjen. 

Registrer deg her:

Legg igjen navn og e-postadressen din under, så vil du få beskjed så snart dørene til "Fra stress til ro" åpner igjen!